Pop On Top!.

Pop on Top is een gezellig (familie)festival waar sfeer, beleving én goeie muziek centraal staan! Het vindt wederom plaats in het Kuurpark op de top van de Cauberg in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Het kuurpark, de tuin van Holland Casino, heeft alle faciliteiten om er deze 5 editie een groots feest van te maken!

We hebben zowel lokale als nationale bands die een top beleving, amusement en muziek garanderen, afgetopt met een grandioos vuurwerk! Nieuw dit jaar is de Feesttent waar je bent verzekerd van een unieke feestsfeer!

De 5e editie van Pop on Top is een must voor iedere muziekliefhebber en wil je absoluut niet missen! Ook kinderen zijn van harte welkom, mits onder begeleiding tot en met 16 jaar. Op Pop on Top is er de hele dag vertier! Er zijn dit jaar maar liefst 4 area’s met meer dan 25 acts!

MAINSTAGE Op de Mainstage zullen onder andere de volgende toppers hun opwachting maken; Guus Meeuwis, Chef’Special, Sunday Sun, Rectifire en de Memphis Maniacs.

DE FEESTTENT Nieuw dit jaar is onze Feesttent! Tot nu toe zullen artiesten als Kraantje Pappie, Mr. Polska, Kim Kaey, The Partysquad en De Kraaien er voor zorgen dat jij met de voetjes van de vloer gaat!

SINGER- SONGWRITER STAGE / COVER CORNER Net als andere jaren biedt Pop on Top graag een podium voor opkomende lokale en nationale artiesten. Op de singer-songwriter stage zullen onder andere Stef Classens, Shake it Naked en Mitchell Ritchi hun aanstekelijke muziek ten gehore brengen. Nieuw dit jaar is onze Cover Corner. Na de muzikale geluiden van de singer- songwriters maakt dit podium plaats voor regionale coverband(s)!

TICKETS Onze verschillende tickets zijn te koop via onze website: www.popontop.nl/tickets
Meer informatie: www.popontop.nl

Terug naar agendaoverzicht

NIEUWS.

< >
Meer nieuws