Vierlingsbeek Open Air.

Dit jaar vind de tweede editie plaats van Vierlingsbeek Open Air, na een geweldige aftrap vorig jaar met Rowwen Hèze op ons Vrijthof.

I.v.m. de te verwachten bezoekers aantallen zijn we op verzoek van de gemeente uit geweken naar Sportpark Soetendaal alwaar op zaterdag 24 september de tweede editie plaats zal gaan vinden. In een super grote feesttent zullen diverse bands optreden alvorens Guus Meeuwis de bühne zal betreden.

“We beginnen de avond om 19.00 uur met 30 Past 7, een leuke rockband met een eigen geluid uit onze regio. Hierna zal De Fik Erin uit Raamsdonkveer het podium betreden. De Fik Erin is een echte Brabantse feestband met een eigen repertoire. Als laatste band alvorens Guus Meeuwis optreed zijn de rockers uit Volkel BZB een band met landelijke bekendheid en een en al feest. Tussen alle optredens door zal DJ Jan Smit bekend van feestcafe De Bryenburger de zaak aan elkaar draaien met ongekende feestmuziek.
Als afsluiter van een geweldige avond feest en muziek zal Guus Meeuwis met zijn band een optreden verzorgen, met zijn bekende nummers.
Kortom dit wordt een avond alwaar je bij geweest moet zijn.” Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketpoint.nl of aan de bar bij Herberg Thijssen. Voor meer info kijk op de Facebookpagina.

Terug naar agendaoverzicht

NIEUWS.

< >
Meer nieuws