Extra Groots concert op woensdag 18 juni met WK wedstrijd van Oranje!.

Vanwege de grote vraag naar kaarten geeft Guus een extra ‘Groots met een zachte G’ concert op woensdag 18 juni 2014 in het Philips Stadion in Eindhoven! Dan speelt Oranje, dus gaan we ook voetbal kijken. Tijdens dit extra concert is de WK wedstrijd Australië – Nederland het voorprogramma, waarna aansluitend in het Philips Stadion het ‘Groots’ festijn zal losbarsten. Kaarten voor dit extra concert zijn vanaf nu verkrijgbaar.

BESTEL KAARTEN

Ook het reeds geplande ‘Groots met een zachte G’ concert op vrijdag 13 juni 2014 combineert Meeuwis met voetbal. De loting afgelopen vrijdag in Brazilië wees uit dat Oranje deze dag zijn openingsduel op het WK speelt tegen poulegenoot Spanje. Meeuwis vervroegt zijn concert deze dag om direct na zijn optreden met zijn fans de wedstrijd te bekijken.

De ‘voetbal concerten’ zijn legendarisch, volgens de zanger zelf: “Het is een traditie geworden waarvan ik héél blij ben dat we die ook dit jaar kunnen voortzetten. Dat feest, die euforie, om dat te mogen delen met 35.000 man in een stadion is echt waanzinnig. Dat gaan we in 2014 heel graag overdoen! De loting had voor ons niet beter kunnen vallen. Een extra concert op de woensdag met de wedstrijd tegen Australië én de openingswedstrijd van Oranje tegen Spanje. De herhaling van de WK finale van 2010. Het is het mooiste affiche denkbaar, ik ben onwijs blij dat we die wedstrijd kunnen combineren met ons ‘Groots’ concert.”

Het programma ziet er op 13 en 18 juni als volgt uit:

VRIJDAG 13 JUNI – incl. WK WEDSTRIJD SPANJE - NEDERLAND
16.00 uur Stadion open
18.00 uur Voorprogramma
19.00 uur Aanvang concert Guus Meeuwis
21.00 uur Wedstrijd Spanje - Nederland op grote schermen in het stadion
Aansluitend Toegift Guus Meeuwis
23.00 uur Einde

WOENSDAG 18 JUNI – incl. WK WEDSTRIJD AUSTRALIE - NEDERLAND
15.30 uur Stadion open
17.30 uur Voorprogramma
18.00 uur Wedstrijd Australië - Nederland op grote schermen in het stadion
Aansluitend Aanvang concert Guus Meeuwis
22.00 uur Einde

Tijdens de ‘voetbalconcerten’ staat Guus uiteraard net zo lang op het podium als tijdens de reguliere concerten.

Kaarten voor Groots met een zachte G zijn te koop bij Ticketmaster via www.ticketmaster.nl en 0900-3001250 (€ 0,45 p.m.). Koop je kaarten uitsluitend via Ticketmaster en Ticketsite.nl zodat je verzekerd bent van een geldig entree bewijs en niet teveel betaald.

Wil je met 20 personen of meer naar een concert van Guus Meeuwis, mail dan naar groepen@grootsmeteenzachteg.nl.

Als VIP naar Guus Meeuwis? Klik HIER.
Voor meer informatie over de concerten kan je een kijkje nemen op de Groots website.

Terug naar nieuwsoverzicht