Groots Overzee op Texel!.

Groots Overzee op Texel!—UITVERKOCHT—

In navolging van zijn ‘Groots Overzee’ concert op Curaçao vorig jaar, zal Guus Meeuwis op 10 mei 2014 een ‘Groots Overzee’ concert geven op Texel. Dit avondvullende outdoor event is een voorproefje van de ‘Groots met een Zachte G’-concertreeks waarmee Guus Meeuwis sinds 2006 jaarlijks een aantal dagen neerstrijkt in het Philips Stadion in Eindhoven. ‘Groots Overzee’ is een concert op kleinere schaal, maar bevat verder alle ingrediënten van het ‘Groots met een Zachte G’-circus: de sfeer, de kwaliteit en het feest van Groots, gecombineerd met het optimale vakantiegevoel van een waddeneiland. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Nielson.

Guus Meeuwis is opgetogen over zijn tweede ‘Groots Overzee’ concert, dit keer op één van de Nederlandse waddeneilanden. “Een concert geven op het strand van Curaçao was natuurlijk fantastisch! Dat smaakte naar meer. Ik vind het te gek om die sfeer ook op een van onze mooie Waddeneilanden neer te kunnen zetten. De slogan van Texel is ‘Vier het leven’, en daarin kan ik me prima vinden! En Texel is een stuk dichterbij dan Curaçao en daarmee toegankelijker voor iedereen.” aldus Guus.

Groots Overzee is volledig uitverkocht.

Tijden:
18:00 uur Terrein open
20:15 uur Aanvang concert

Kaartprijs en officiële verkooppunten: Weet waar je koopt. Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketmaster en bij het VVV kantoor op Texel. Alle kaarten kosten € 29,50 (De reserveringskosten bedragen € 3,00).

Klik hier voor meer informatie!

Terug naar nieuwsoverzicht