Laatste informatie Groots met een zachte G2017.

Overmorgen is het zover; het eerste Groots met een zachte G concert van deze editie! Het podium staat, de band is in topvorm, de gasten zijn er klaar voor en het bier staat koud. Morgenavond doen we nog een generale repetitie om de puntjes op de i te zetten en dan zijn we klaar om jullie te ontvangen.

Om het concert voor iedereen zo prettig mogelijk te maken volgen hieronder een aantal belangrijke mededelingen:

- In verband met veiligheidsmaatregelen zullen alle tassen gecontroleerd worden bij de ingangen van het stadion. Om lange rijen te voorkomen verzoeken wij eenieder grote tassen en rugtassen niet mee te nemen naar het stadion.

- Natuurlijk gaan we uit van droog en zonnig weer, maar mocht het regenen dan zijn er poncho’s beschikbaar. Neem geen paraplu mee, die mag niet mee het stadion in. Wil je weten wat nog meer niet mee naar binnen mag? Lees dan de Veelgestelde Vragen

- Voorafgaand aan de concerten hebben we een reuze gezellig horecaplein naast het stadion gecreëerd dat vrij toegankelijk is voor bezoekers. Op het ‘Plein van de Hemelse Voorpret’ staat een speciaal 100%NL podium. Voor openingstijden klik hier

Voor het 2e jaar op rij is Ziggo trotse hoofdsponsor van de Groots met een zachte G concerten. Daarom kan je tijdens het concert gebruik maken van gratis wifi van Ziggo. Speciaal voor Ziggo klanten die bij de concerten van Guus zijn, heeft Ziggo nog iets extra leuks. Want Ziggo klanten die hun plezier delen met #ZiggoZomerSelfie, maken kans op 2 kaarten voor het concert van Guus Meeuwis op Curaçao, inclusief vlucht en verblijf (!!) Let goed op de instructies in het stadion en misschien vlieg jij in oktober Guus Meeuwis achterna!

Terug naar nieuwsoverzicht