Nielson voorprogramma Groots met een zacht G!.

Het voorprogramma van de Groots met een zachte G concerten van Guus Meeuwis zal komend jaar verzorgd worden door Nielson. De concerten vinden plaats op 13, 14, 15 en 18 juni 2014 in het Philips Stadion in Eindhoven.

Nielson kende zijn grote doorbraak na het programma “Beste singer songwriter van Nederland” . Daarna volgden enkele grote hits, waaronder “Beauty & the Brains”, “Hoe” en “Mannenharten”. “Nielson viel op met originele liedjes. Ik vind het écht heel leuk wat hij doet. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij het straks fantastisch gaat doen in het Philips Stadion”, aldus Guus.

Deze week maakte Guus bekend dat hij wegens de enorme vraag naar kaarten een extra Groots met een zachte G concert geeft op woensdag 18 juni 2014! Als groot voetballiefhebber combineert hij dit extra concert met de WK wedstrijd van Oranje tegen Australië. De wedstrijd wordt live uitgezonden op grote schermen in het stadion en aansluitend trapt Guus af met zijn ‘Groots’ festijn. De kaartverkoop voor dit extra concert is reeds gestart.

De voetbalconcerten zijn legendarisch volgens de zanger zelf: “De combinatie voetbal en Groots met een zachte G is een traditie geworden en ik ben héél blij dat we die ook dit jaar kunnen voortzetten. Dat feest, die euforie, om dat te mogen delen met 35.000 man in een stadion is echt waanzinnig. Dat gaan we in 2014 heel graag overdoen! De loting had voor ons niet beter kunnen vallen. Het extra concert met de wedstrijd tegen Australië is natuurlijk fantastisch, maar ik ben ook onwijs blij dat we de openingswedstrijd van Oranje tegen Spanje kunnen combineren met ons concert op 13 juni. Dé kans om revanche te nemen na de verloren WK finale van 2010. Het is het mooiste affiche denkbaar!”

Tijdens de ‘voetbalconcerten’ staat Guus Meeuwis uiteraard net zo lang op het podium als tijdens de reguliere concerten.

Kaarten voor ‘Groots met een zachte G’ zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl

Terug naar nieuwsoverzicht