Nieuwe album ‘MORGEN’ is nu te bestellen!

Na een jubileumjaar waarin Guus veel dromen verwezenlijkt zag worden, kondigt hij aan dat zijn nieuwe album MORGEN op 9 oktober uit komt. Vanaf vandaag is zijn nieuwe album via preorder te bestellen bij iTunes en Bol.com. Bestel je het album bij Bol.com, dan maak je ook nog eens kans op een unieke prijs! Bij iTunes krijg je alvast de nieuwe single Dankjewel als je het album vooruitbesteld.

Na een jubileumjaar waarin Guus veel dromen verwezenlijkt zag worden, kondigt hij aan dat zijn nieuwe album MORGEN op 9 oktober uit komt. Vanaf vandaag is zijn nieuwe album via preorder te bestellen bij iTunes en Bol.com. Bestel je het album bij Bol.com, dan maak je ook nog eens kans op een uitnodiging om bij Guus en zijn band langs te komen in het repetitiehok als zij de nieuwe liedjes oefenen! Bij iTunes krijg je alvast de nieuwe single Dankjewel als je het album vooruitbesteld.

>> Ga naar iTunes
>> Ga naar Bol.com

De totstandkoming van het album verliep ondanks het drukke schema zeer ontspannen. Guus: “Het ging bijna gedachteloos. De liedjes kwamen spontaan tot stand. Zoals je tijdens het koken de ingrediënten losjes toevoegt zonder alles precies af te wegen. Het komt direct uit het hart. Vanuit het verlangen nieuwe muziek te maken en vooruit te kijken. En eerlijk is eerlijk: van alle ambities die ik dit jaar heb verwezenlijkt, is de totstandkoming van MORGEN het wapenfeit waarop ik het meest trots ben. Het is een geruststellende gedachte dat mijn koffer met liedjes is bijgevuld met werk waarop ik oprecht trots ben. Want zonder die liedjes ben ik nergens.”

Op het nieuwe album zijn 6 liedjes terug te vinden die Guus met collega’s uit het vak heeft geschreven; Douwe Bob, Paskal Jakobsen van BLØF, Nielson, Frank Boeijen, Jacques Poels en Alain Clark. “Door die aanpak ging ik als vanzelf andere afslagen nemen. Douwe Bob, bijvoorbeeld, is veel jonger dan ik. Nielson is dat ook. Zij kijken anders naar de wereld. Hun blik is meer open, en nog onbevangen. Dat beïnvloedt mij weer, en dwingt mij mijn blik bij te stellen.”

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief