Groots met een zachte G 2015 - De Jubileumeditie!

Guus Meeuwis bezoekt in 2015 wederom het Philips Stadion in Eindhoven voor zijn Groots met een zachte G concerten. Volgend jaar staat hij voor het 10e opeenvolgende jaar in het stadion én viert hij zijn 20 jarig jubileum als zanger. “Dus is het tijd voor een feest!”, aldus Guus. De concertreeks wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot: Groots met een zachte G – De Jubileumeditie. De kaartverkoop voor het concert op 12 juni 2015 start aanstaande vrijdag om 09.00 uur op www.ticketmaster.nl.

De concerten, door vele betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest in Nederland. “Ik vind het niet te bevatten. Als je mij aan het begin van mijn carrière in 1995 had verteld dat ik meer dan een miljoen mensen naar het stadion zou zingen had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard, maar stoer is het wel! De eerste keer in het Philips Stadion was een jongensdroom die uitkwam en nu staanwe daar straks voor het 10e jaar op rij. Wauw! Ik ben er ongelooflijk trots op en voel me meer dan vereerd. De Groots concerten zijn voor mij Genieten met een hoofdletter G,” aldus Guus Meeuwis.

Of de 10e editie van Groots met een zachte G tevens de laatste editie is kan de zanger nog niet bevestigen. “Tot voor kort was ik van gedachte om bij de 10 te stoppen. Maar nu het bijna zover is, begint het toch te kriebelen. Het is zo waanzinnig leuk om te doen! Gelukkig hebben we nog even om daar over na te denken,” aldus Guus Meeuwis.

Kaarten voor Groots met een zachte G 2015 zijn vanaf aanstaande vrijdag te koop via Ticketmaster.nl, 0900-3001250 (€ 0,95 per gesprek.) en de bekende voorverkoopadressen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief