Guus brengt Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw samen in Ziggo Dome

In een Winterse Ziggo Dome gaf Guus vanavond het eerste concert van zijn Groots met een zachte G – De Wintereditie tweeluik. Tijd om op adem te komen was er nauwelijks voor de bezoekers in de muzikale wervelwind waarin alle feestdagen de revue passeerden.

Gehuld in winterse sferen bracht Guus zijn bezoekers in de Ziggo Dome alles dat de decembermaand zo bijzonder maakt én een reeks aan muzikale verrassingen: Sinterklaas, André Hazes, Diggy Dex, Kerstman Leo van Alkemade, Indian Askin en tot slot Lee Towers. Uiteraard mochten ook een muzikale terugblik én vooruitblik niet ontbreken en was er een overvloed aan sneeuw en special effects.

Sinterklaas dirigeerde de avond en trakteerde zanger en publiek op de ene na de andere gastartiest. Te beginnen met André Hazes jr. die samen met Guus de hit van zijn vader “Geef Mij Je Angst” zong en daarmee voor het eerste kippenvel moment van de avond zorgde.

Niet veel later was het Diggy Dex die door de goedheiligman aan het publiek werd gepresenteerd, waarna de rapper en Guus een nieuwe versie van “Tabee” ten gehore brachten waarin zij in 4 minuten op het jaar 2017 reflecteerde.

Net als vorig jaar stelde Guus zijn podium ook nu weer beschikbaar voor aanstormend talent en gunde de nu-punkbank Indian Askin een eerste ervaring op een podium van Ziggo Dome formaat. Het slotcadeau van Sinterklaas was niemand minder dan Lee Towers, die samen met Guus alvast een voorproefje nam op het oud & nieuw feest met evergreens als “Auld Lang Syne” en “You Never Walk Alone”.

Guus: “Het beste begin van de decembermaand ooit, haha! Man wat een feest. Ik heb oprecht genoten van alles wat deze avond voorbij is gekomen. Alle cadeaus van Sinterklaas waren fantastisch maar de avond in zijn geheel was het grootste cadeau!”

Het voorprogramma van Groots met een zachte G – De Wintereditie werd verzorgd door de populaire radiodj’s Coen & Sander.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief