Guus kondigt extra Groots concert aan op vrijdag 19 juni!

Het jubileumjaar van Guus belooft een ware triomftocht te worden voor de Tilburgse zanger; aan de vier Groots met een Zachte G concerten die in 2015 plaatsvinden in het Philips Stadion in Eindhoven voegt de zanger alweer een extra concert toe, en wel op vrijdag 19 juni. Het is het 10e opeenvolgende jaar dat Guus in zijn geliefde stadion
neerstrijkt. De komende editie is een hele bijzondere, omdat de zanger naast het jubileum van zijn concertreeks óók zijn 20-jarig jubileum als zanger viert.

Kaarten voor dit extra concert zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Het jubileumjaar van Guus belooft een ware triomftocht te worden voor de Tilburgse zanger; aan de vier Groots met een Zachte G concerten die in 2015 plaatsvinden in het Philips Stadion in Eindhoven voegt de zanger alweer een extra concert toe, en wel op vrijdag 19 juni. Het is het 10e opeenvolgende jaar dat Guus in zijn geliefde stadion neerstrijkt. De komende editie is een hele bijzondere, omdat de zanger naast het jubileum van zijn concertreeks óók zijn 20-jarig jubileum als zanger viert.

Kaarten voor dit extra concert zijn vanaf nu verkrijgbaar!

De Groots met een Zachte G concerten vormen de kroon op een nu al fantastisch jubileumjaar, waarin Guus zijn grootste wensen in vervulling ziet gaan. Hij trapte het jubileumjaar af met het nummer 1 album Hollandse Meesters, een unieke samenwerking met New Cool Collective Big Band. Begin februari opent hij in samenwerking met topchef Dick Middelweerd – bekroond met twee Michelinsterren – zijn eigen pop-up restaurant Gustaaf in Tilburg. In mei volgt een uitverkochte show in de Londense Royal Albert Hall. Als afsluiting van het jubileumjaar volgen nu dus maar liefst vijf concerten in het Philips Stadion in Eindhoven onder de noemer Groots met een Zachte G – de Jubileumeditie.

Kaarten voor ‘Groots met een zachte G – de Jubileumeditie’ zijn te koop via Ticketmaster.nl, 0900-3001250 (€ 0,60 p.m.) en de bekende voorverkoopadressen.

Groots met een Zachte G 2015 – Philips Stadion Eindhoven
Vrijdag 12 juni
Zaterdag 13 juni

Zondag 14 juni
Vrijdag 19 juni

Zaterdag 20 juni

Meer weten over de stadionconcerten van Guus? Kijk dan snel op Grootsmeteenzachteg.nl


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief