GUUS MEEUWIS TRAPT GROOTS MET EEN ZACHTE G CONCERTREEKS AF IN ORANJE GEKLEURD STADION

Guus Meeuwis heeft vanavond in een oranje gekleurd Philips Stadion met veel succes het startsein gegeven voor zijn Groots met een zachte G concertreeks van 2014. Ruim 34.000 uitzinnige fans hebben genoten van een Groots feest vol hoogtepunten én de glansrijke overwinning van het Nederlands elftal op Spanje.

Een greep uit de vele muzikale verrassingen: Nick & Simon die vanuit het publiek een liedje met Meeuwis meezongen, een gastoptreden van Kane en een spectaculaire opening onder leiding van drummers
van nationaal topniveau Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Jamie Westland (Di-Rect), Edwin Evers en Guus’ eigen drummer Martijn Bosman. Ook de aanwezigheid van jong talent DJ Erik Arbores, die een bijzondere remix maakte van verschillende Meeuwis songs, kreeg een uitgelaten ontvangst van het publiek.

Na ruim twee uur maakte Meeuwis zijn podium vrij voor de WK wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Spanje. Samen met ruim 34.000 uitzinnige fans zag Meeuwis Spanje buigen voor het Oranje van Louis van Gaal. Toeval of niet,maar tot nu toe heeft Oranje alle WK wedstrijden die Guus combineerde met zijn stadionconcerten glansrijk gewonnen. “Een traditie die we graag voortzetten!” aldus Guus. Direct na het laatste fluitsignaal stormden Guus Meeuwis en zijn 25 muzikanten het podium op om het Oranje feest een muzikaal vervolg te geven.

“Het was waanzinnig! De adrenaline zit tot in mijn kruin en mijn glimlach van oor tot oor. Het is zó gaaf om te zien dat alles waar we een jaar lang mee bezig zijn op z’n plek valt en nóg beter blijkt te werken dan we hadden gedroomd. En dan ook nog het Nederlands elftal, dat doet wat niemand verwachtte en deze avond onvergetelijk heeft gemaakt. Het wordt moeilijk hier overheen te gaan!” aldus Meeuwis

Afgelopen week is de kaartverkoop van het Groots met een zachte G concert op 12 juni 2015 van start gegaan. Vanwege de grote run op kaarten geeft Guus Meeuwis een extra stadionconcert op zaterdag 13 juni 2015. Kaarten voor Groots met een zachte G 2014 zijn te koop via Ticketmaster www.ticketmaster.nl, 0900-3001250 (€ 0,60 p.m.) en de bekende voorverkoopadressen.

Groots met een zachte G 2014:
Zaterdag 10 mei 2014 Oude Schild, Texel – Groots Overzee
Vrijdag 13
juni 2014 Philips Stadion, Eindhoven – incl WK wedstrijd Spanje - Nederland
Zaterdag 14 juni 2014 Philips Stadion, Eindhoven
Zondag 15 juni 2014 Philips Stadion, Eindhoven
Woensdag 18 juni 2014 Philips Stadion, Eindhoven – incl WK wedstrijd Australië - Nederland

Groots met een zachte G 2015:
Vrijdag 12 juni 2015 Philips Stadion, Eindhoven
Zaterdag 13
juni 2015 Philips Stadion, Eindhoven

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief