Guus Meeuwis viert 50e Groots met een zachte G concert

Tijdens de 12e editie van zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten in juni dit jaar, passeert Guus Meeuwis de magische grens van 50 stadionconcerten. Een prestatie die nooit eerder door een Nederlandse artiest is neergezet. De concertreeks is sinds de start in 2006 uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest.

In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als Guus voor het eerst zijn concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger meer dan 1,7 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. Unieke cijfers in Nederland voor een solo artiest. “Die eerste keer het podium oplopen in het Philips Stadion was een van de spannendste en meest indrukwekkende ervaringen ooit. Het heeft toen zeker een liedje of 5 geduurd voordat ik weer geland was. Inmiddels voelt het stadion als een tweede thuis en hebben we ook andere mooie plekken mogen bezoeken met ons circus. Dat we de komende editie alweer de 50e Groots gaan vieren vind ik ónwijs gaaf. En vooral een grote eer. De concerten zijn ieder jaar weer een absoluut hoogtepunt en als het aan mij ligt zijn we nog lang niet klaar!” aldus Meeuwis.

Hoe de zanger zijn 50e Groots met een zachte G concert gaat vieren blijft een verrassing voor zijn bezoekers. Wel wil hij alvast kwijt dat hij tijdens deze editie het podium níet gaat verlaten. Waar Meeuwis normaal gesproken zijn podium een aantal keer tijdens de show vrij maakt voor zijn gasten, zal hij tijdens de komende edities enkel gasten uitnodigen voor een muzikale samenwerking. “We vieren de 50e! Daar ga ik optimaal van genieten, van de eerste noot tot het slotakkoord. Dat is het cadeau dat ik mezelf dit jaar geef. En het publiek gaan we in juni trakteren op een beest van een show. Uiteraard met een Gouden Jubileum randje. Zonder hen zouden de concerten geen bestaansrecht hebben. Dat ik dit mag doen is eigenlijk een ongelooflijk groot cadeau dat ik ieder jaar weer krijg van mijn publiek.” besluit Meeuwis.

Kaarten voor Groots met een zachte G zijn te koop via TicketMaster en de bekende voorverkoopadressen.

Groots met een zachte G – Philips Stadion Eindhoven

Donderdag 8 juni – 19.45 / 23.00 uur

Vrijdag 9 juni – 19.45 / 23.00 uur

Zaterdag 10 juni – 19.45 / 23.00 uur

Zondag 11 juni – 16.00 – 19.00 uur

Dinsdag 13 juni – 19.45 / 23.00 uur Besloten concert voor Sligro klanten

Klik hier voor meer informatie of kaarten.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per week een persoonlijke mail van Guus, waarin je een kijkje achter de schermen bij concerten en in zijn dagelijks leven krijgt en waarin hij herinneringen met je deelt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
 
reCAPTCHA code: