Meeuwis in Memphis

Het is al weer een paar weken geleden dat Guus een roadtrip maakte door Tennessee in Amerika. “De steden Nashville en Memphis zijn natuurlijk doordrenkt van muziek en om inspiratie op te doen voor mijn nieuwe album wilde ik dat eens van dichtbij ervaren.” aldus Guus Meeuwis. Dat Guus in Memphis ook Graceland bezocht ligt voor de hand, want Guus is een grote fan van het werk van Elvis Presley. De laatste dagen van de reis werden doorgebracht in een studio om nieuwe liedjes op te nemen waaronder het op Memphis geïnspireerde “Wat Zou Elvis Doen”, de nieuwe single van Guus Meeuwis.

Op 12 mei verschijnt de nieuwe single van Guus met de titel “Wat Zou Elvis Doen”. “Het is een liedje over twijfels in het leven en de liefde. Dat je even niet meer weet wat je moet doen. En dat je op zoek bent naar een teken of advies of dat iemand tegen je zegt ‘jongen doe nou maar dit of dat’. En van wie dat dan moet komen bepaalt ieder voor zich. Ik vond Elvis leuk. Hoewel die natuurlijk ook genoeg mindere keuzes heeft gemaakt haha.”, legt Guus uit. De videoclip bij deze nieuwe single zal iets later verschijnen, maar daarom extra spectaculair zijn, maar daarover volgt snel meer!

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Guus HIER TE BESTELLEN. Als je de single voor 12 mei bestelt bij iTunes en je een screenshot van je aankoop stuurt aan info@modestus.nl. maak je kans op onze legendarische Elvis-Meeuwis-Flipper-Experience! Op Guus’ kantoor staat een heuse Elvis Flipperkast en het lijkt Guus leuk om met de winnaar van deze actie een potje te flipperen! De single ontvang je dan sowieso van iTunes op de dag van release. Altijd prijs dus!

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief