New York shows verplaatst naar 2021

Tot onze spijt moeten we melden dat de shows, die Guus zou geven op 23 en 24 oktober 2020 in New York, verplaatst worden naar 2021. We hebben ons lang ingespannen om duidelijkheid vanuit de Amerikaanse autoriteiten te krijgen over geldende maatregelen in oktober. Helaas blijft dit vooralsnog uit, maar de realiteit is dat de meeste shows in New York (waaronder alle shows op Broadway) tot 1 januari inmiddels zijn verplaatst.

Wij vinden dat we een besluit over deze shows niet langer kunnen uitstellen, omdat wij niet geloven dat de situatie in New York op korte termijn dusdanig zal veranderen dat de shows op een verantwoorde en kwalitatieve manier plaats kunnen vinden. We willen boven alles dat de gezondheid van onze bezoekers op geen enkele manier in het geding komt.

We moeten de New York droom voor dit jaar helaas laten varen. Dat is zuur, maar in het licht van alles wat er momenteel speelt, de enige juiste beslissing. En ik ben heel blij dat we twee mooie data in 2021 hebben kunnen krijgen om ons op te verheugen.” aldus Guus.

De nieuwe data in 2021 in de Webster Hall, New York zijn:

  • Vrijdag 23 oktober 2020 wordt verplaatst naar vrijdag 22 oktober 2021
  • Zaterdag 24 oktober 2020 wordt verplaatst naar zaterdag 23 oktober 2021

De aangeschafte concertkaarten blijven geldig voor de nieuwe data.

Uiteraard is het ook mogelijk je kaarten te restitueren. Kaarthouders ontvangen uiterlijk 28 juli via Ticketmaster USA een email met informatie over de verplaatsing van de show en de mogelijkheden wat je kan doen met je kaarten. Houd je e-mail dus goed in de gaten.

We hopen op ieders begrip voor dit moeilijke besluit.


—Update 26 augustus 2020—

Er zijn weer kaarten beschikbaar voor de nieuwe data. Bestel ze hier.

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per week een persoonlijke mail van Guus, waarin je een kijkje achter de schermen bij concerten en in zijn dagelijks leven krijgt en waarin hij herinneringen met je deelt.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
 
reCAPTCHA code: