Nieuwe single, nieuw album, nieuwe tour!

Na een jubileumjaar waarin Guus veel dromen verwezenlijkt zag worden, was er het verlangen nieuwe muziek te maken en weer vooruit te kijken. “Vol trots kan ik nu mijn nieuwe album en gelijknamige tournee aankondigen: MORGEN!” vertelt Guus

Na een jubileumjaar waarin Guus veel dromen verwezenlijkt zag worden, was er het verlangen nieuwe muziek te maken en weer vooruit te kijken. “Vol trots kan ik nu mijn nieuwe album en gelijknamige tournee aankondigen: MORGEN!” vertelt Guus

De eerste single van het album MORGEN heet Dankjewel en heeft Guus samen met Jacques Poels geschreven tegen het einde van zijn jubileumjaar. “Het voelde toepasselijk om na een schitterend jubileumjaar de mensen muzikaal te bedanken voor het delen van hun enthousiasme” verklaart Guus. De single is vanaf nu beschikbaar op iTunes en Spotify.

>> Ga naar iTunes

>> Ga naar Spotify

MORGEN het album
Het album komt op 9 oktober uit en is vanaf vandaag via preorder te bestellen bij iTunes en Bol.com. Bestel je MORGEN nu bij Bol.com, dan maak je ook nog eens kans op een unieke prijs! Bij iTunes krijg je alvast de nieuwe single Dankjewel als je het album vooruitbestelt.

Guus: “Het maken van het album ging bijna gedachteloos. De liedjes kwamen spontaan tot stand. Zoals je tijdens het koken de ingrediënten losjes toevoegt zonder alles precies af te wegen. Het komt direct uit het hart. Vanuit het verlangen nieuwe muziek te maken en vooruit te kijken. En eerlijk is eerlijk: van alle ambities die ik dit jaar heb verwezenlijkt, is de totstandkoming van MORGEN het wapenfeit waarop ik het meest trots ben. Het is een geruststellende gedachte dat mijn koffer met liedjes is bijgevuld met werk waarop ik oprecht trots ben. Want zonder die liedjes ben ik nergens.”

Op het nieuwe album zijn 6 liedjes terug te vinden die Guus met collega’s uit het vak heeft geschreven; Douwe Bob, Paskal Jakobsen van BLØF, Nielson, Frank Boeijen, Jacques Poels en Alain Clark.

>> Ga naar iTunes

>> Ga naar Bol.com

MORGEN de tour
Guus zijn nieuwste album MORGEN leent zich perfect voor zowel de clubs als het theater. “Daarom hebben we besloten om beide podia te bespelen” aldus Guus. “Ik wilde niet kiezen en dat is ook niet nodig. De liedjes van de nieuwe plaat lenen zich perfect om gas te geven in de clubs maar ook om de meer intieme sfeer van het theater op te zoeken. Daar kan je twee compleet verschillende voorstellingen mee neerzetten en dat gaan we vanaf januari met heel veel plezier doen. We hebben er ernstig veel zin in!”

>> Ga naar de speellijst en kaartverkoop informatie

Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom Guus Meeuwis.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Voornaam:
    Achternaam:
*  reCAPTCHA code: